Ons aanbod

Lokerse Auto Service biedt een ruim gamma aan dakkoffers, fietsendragers, trekhaken, … van hoogste kwaliteit, en geplaatst volgens de strengste criteria. Het gamma is enorm ruim, spring gerust binnen eens binnen en we stellen je alles voor. Indien je meer informatie wenst over prijzen of beschikbaarheid voor jouw voertuig, aarzel dan niet contact op te nemen.

Dakkoffers en
Dakdragers.

 

Dakkoffers van Thule bieden de ideale oplossing om extra ruimte te voorzien. Of het nu gaat om bagagekoffers, skilatten, en zoveel meer … de extra ruimte die beschikbaar wordt door het gebruik van een Thule dakkoffer zal je versteld doen staan. Alle dakkoffers zijn gemaakt uit de beste materialen om duurzaamheid te garanderen. Bovendien is extra aandacht geschonken aan de stroomlijn om weerstand en verbruik zo laag mogelijk te houden.

Fietsendragers.

 

fietsendragers van Thule zijn verkrijgbaar in verschillende montagetypes, gaande van dakmontage tot trekhaak. Wij voorzien fietsendragers voor gewone en elektrische fietsen met een mogelijkheid voor het vervoeren van 2 tot 4 fietsen. Lokerse Auto Service bespreekt graag samen met jou wat voor jou de beste oplossing en het ideale model is.

Trekhaken.

 

Wij hebben een assortiment van vaste en afneembare trekhaken. Of u nu een fietsrek wil plaatsen, een aanhangwagen of paardenwagen wil trekken,… samen met Lokerse Auto Service en onze kwalitatieve merken komen we tot de gepaste oplossing!