Verhuur


Ben je op zoek naar een dakkoffer om je reisbagage in op te bergen?
Of vindt je het gewoon handig extra opbergruimte te hebben?

Een dakkoffer huren is de ideale oplossing indien je beperkte ruimte hebt om te stockeren, het maar beperkt gebruikt, of gewoonweg omdat je het eerst wil huren alvorens tot aankoop over te gaan.

Thule_Touring_L_Titan_OC_634800 Thule_Motion_XXL_Black_OC_620901 Thule_Motion_M_Black_OC_620201 Thule_Dynamic_M_Titan_OC_612801

Modellen, Prijzen en voorwaarden

Thule beschikt over een uitgebreid gamma aan dakkoffers. Voortgaand op dejarenlange ervaring in verhuur van dakkoffers heeft Lokerse Auto Service een selectie gemaakt uit de meest bruikbare en gangbare modellen. Bij huur van een dakkoffer geven we je de keuze uit een praktisch 360 liter model, of een zeer ruim 485 liter model.

Lokerse Auto Service zorgt voor een degelijke en correcte montage, zodat je met een gerust hart de dakkoffer in gebruik kan nemen.

De meest populaire toepassing van de reiskoffer is zonder twijfel extra ruimte voorzien om spullen voor de gedroomde skivakantie mee te nemen. Het gebruik van een degelijke dakkoffer staat ook bij in de veiligheid van je reis, je stapelt immers minder in de auto, waardoor het zicht naar achter vrij blijft.
Voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid, neem contact via onze contactpagina. Of spring eens binnen in onze werkplaats.

Het Lokerse Auto Service Team