Verkoop


Lokerse Auto Service biedt een ruim gamma aan dakkoffers, fietsendragers, trekhaken, … van hoogste kwaliteit, en geplaatst volgens de strengste criteria.

Het gamma is zo ruim dat we er een apparte website zouden moeten aan besteden.
Om die reden hebben we het jou als klant eenvoudig gemaakt het laatste nieuwe gamma te raadplegen door op de koppelingen van de merken te klikken.

Indien je meer informatie wenst over prijzen of beschikbaarheid voor jouw voertuig, aarzel dan niet contact op te nemen.

Thule fietsendragers, dakkoffers & sneeuwkettingen

Thule maakt sinds 1962 auto accessoires voor vrijetijdsbesteding. Met een bedrijfsfilosofie die kwaliteit, veiligheid, gebruiksgemak en stijlvolle vormgeving hoog in het vaandel draagt, is dit Zweeds bedrijf een topper!
Lokerse Auto Service biedt je dan ook in het volste vertrouwen de producten van Thule aan:

Fietsrekken van Thule zijn verkrijgbare in verschillende montagetypes, gaande van dakmontage tot trekhaak. Lokerse Auto Service bespreekt graag samen met jou wat voor jou de beste oplossing en het ideale model is.

 

Thule_Velospace_13p_OC_02_917000 Thule_VeloCompact_WLOC_7pin_2bike_925000 Thule_Velospace_7p_Iso_01_918000 Thule_VeloCompact_ISO_13pin_3bike_926000 Thule_EuroClassic_G6_ISO_folded_929020 Thule_EasyFold_PIU_931014_932014 Thule_EasyFold_white_ISO_folded_931014_932014

 

 

 

Dakkoffers van Thule bieden de ideale oplossing om extra ruimte te voorzien.
Of het nu gaat om bagagekoffers, skilatten, en zoveel meer … de extra ruimte die beschikbaar wordt door het gebruik van een Thule dakkoffer zal je versteld doen staan. Alle dakkoffers zijn gemaakt uit de beste materialen om duurzaamheid te garanderen. Bovendien is extra aandacht geschonken aan de stroomlijn om weerstand en verbruik zo laag mogelijk te houden.

 

Thule_Touring_L_Titan_OC_634800 Thule_Motion_XXL_Black_OC_620901 Thule_Motion_M_Black_OC_620201 Thule_Excellence_XT_black_titan_metallic_black_glossy_OC_611907 Thule_Dynamic_M_Titan_OC_612801 Thule_WingBar_Edge_aluminium_OC_958100_958200_958300_958400_958500

 

Sneeuwkettingen van Thule. Winter is een seizoen waarbij je kan genieten van de sneeuwrijke gebieden tijdens een uitstap of skivakantie. Natuurlijk is er ook een nadeel aan al die winterpret … en daar heeft Thule de ideale oplossing voor! Thule sneeuwkettingen zijn gemaakt om je veilig op je bestemming te brengen. Bovenop zijn degelijke kwaliteit, zijn ze eenvoudig te monteren. Om dit te demonstreren hebben we een kort demo-filmpje hieronder op onze site geplaatst. Neem even de tijd, en merk hoe snel, degelijk en eenvoudig de montage is!

Het aanbod in sneeuwkettingen is vrij divers. Voor alle modelen verwijzen we je door naar de website van Thule via deze link. Of neem contact op met ons voor meer informatie.

Bosal trekhaken

Bosal geniet sinds jaren een reputatie van kwaliteitsvolle productie van trekhaken. Unieke uitvoeringen zorgen er voor dat Bosal trekhaken op degelijke wijze zijn aangepast naar het gebruik, zowel zakelijk of privé.
Of je nu een fietsrek wil plaatsen, een aanhangwagen of paardenwagen wil trekken, en zoveel meer, samen met Lokerse Auto Service en Bosal komen we tot de gepaste oplossing!

trekhaak5 trekhaak4 trekhaak3 trekhaak2 trekhaak1

De voorziene afbeeldingen zijn ter illustratie van de mogelijkheden.
Voor meer informatie en aangepaste modellen, neem contact met ons op.

Het Lokerse Auto Service Team